onsdag den 8. februar 2012

I sne står urt og busk i skjul...

Det ser nu flot ud - Danmark klædt helt i hvidt. En fin dyne har lagt sig over vores have, og straks har den fået et helt andet udtryk. De visne stauder får nyt liv og blomstrer nu med små hvide puder.


I vores forholdsvis nyanlagte staudebed står denne græs, med lidt god vilje kan man næsten forveksle billedet med en varm dag i klitterne ved Vesterhavet (i en kombination om ønsket af forår og dampen fra en varm kop kakao lykkedes det næsten).



Og til sidst urten, rosmarinen, som vi plantede for to somre siden - håber den klarer de mange frostgrader. Det er nu skønt her i januar at kunne hente friske krydderurter i haven.











Men som det gode danske ordsprog siger: "Intet er så koldt, at det ikke er godt for noget." (Eller noget i den retning :) ) Til dagligt er jeg folkeskolelærer (i overbygningen) og kombinationen; elever, sne og frikvarterer, tja det falder ikke altid lige heldigt ud. Men her er det så kulden sætter ind, eleverne synes simpelthen, det er for koldt at gå ud - så tak til Kong Vinter.

1 kommentar:

  1. Uh håber krydderurterne overlever:-) Rosmarin er vidunderligt:-)

    SvarSlet

Tak, fordi du gav dig tid til at kommentere på mit indlæg - det sætter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...